Tota la Informació a la teva disposició

Pensem que el millor és que tinguis tota la informació sobre els nostres productes, per això, vam seguir millorant la nostra web i partir d’ara et posem més fàcil conèixer de manera més clara les preparacions i rendiments dels nostres productes. Hem inclòs en la fitxa de cada producte, informació gràfica perquè puguis conèixer d’un cop d’ull, com es preparen les nostres postres. La informació inclou els temps de preparació, els estris o petits electrodomèstics necessaris i les racions resultants en les preparacions per als diferents formats disponibles.

En breu, aquesta informació es completarà amb la informació nutricional detallada, especialment d’aquells productes aptes per a persones amb necessitats dietètiques especials (celíacs, PKU, intoleràncies …) … Recorda que si necessites conèixer una mica més dels nostres productes pots contactar amb nosaltres directament o fer-ho des del formulari de la web. Estarem encantats d’atendre’t.

Aviat moltes més novetats a la web, ofertes, nous productes …. No oblidis seguir-nos a Xarxes socials per estar al dia de tot;